Καλώς ορίσατε  στο Community του Varnakioti FLI για την νέα ακαδημαική χρονιά!

Για την σχολική χρονιά 2021 – 2022 και βάσει των νέων εκπαιδευτικών αναγκών που δημιουργούνται, προσφέρονται από το Varnakioti FLI οι παρακάτω 2 επιλογές φοίτησης:

  • Μάθημα με φυσική παρουσία: Η κλασσική επιλογή μαθήματος προσαρμοσμένου στις νέες συνθήκες που επιβάλλει ο υγειονομικός κανονισμός. Η Σχολή έχει αγοράσει ατομικά θρανία και οι τάξεις μας λειτουργούν με αυστηρό αριθμό μαθητών ανά τμήμα. Στην περίπτωση επιβολής καραντίνας, τα μαθήματα θα μεταφερθούν online και θα πραγματοποιούνται την ίδια μέρα και ώρα. Η βιωματική διδασκαλία χαρακτηρίζει το μάθημα στην αίθουσα.
  • Hybrid Lesson: Μικτό μάθημα, σε φυσική αίθουσα με δια ζώσης κοινό μαθητών                       και ταυτόχρονα, σε πραγματικό χρόνο, συνδεδεμένοι στον διαδραστικό πίνακα                        οι εξ’ αποστάσεως συμμετέχοντες μαθητές. Επιπλέον, αυτή η επιλογή δίνει την δυνατότητα σε μαθητές, που οι ίδιοι ή μέλος της οικογένειάς τους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, να παραμείνουν στο ίδιο τμήμα  με τους συμμαθητές τους. Το συνολικό νούμερο των μαθητών ανά τάξη είναι προκαθορισμένο από την αρχή.
  • Blended Lesson: Τα μάθημα πραγματοποιείται στην ψηφιακή αίθουσα και περιλαμβάνει σύγχρονη και ασύγχρονη (μέσω Asynchronous) διδασκαλία.  Οι μαθητές, που μένουν στην ευρύτερη περιοχή, θα έχουν την δυνατότητα να επισκέπτονται την Σχολή και να συμμετέχουν στην υλοποίηση σημαντικών  projects βιωματικού χαρακτήρα.

Για να γίνετε μέλος της κοινότητάς μας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:

Online Application

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα πρέπει να καταβληθεί το ποσό των 50€ (Asynchronous) στην γραμματεία, ανά μαθητή, μέχρι και δυο ημέρες μετά.

Τα μαθήματα για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνουν σε αίθουσες με νέα ατομικά θρανία και με συγκεκριμένο αριθμό μαθητών σε κάθε τάξη (με φυσική ή online παρουσία)

Ενημερώνουμε ότι θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας για την κράτηση των θέσεων.

Η λειτουργία του κάθε τμήματος επιβεβαιώνεται με βάση την τελική συμμετοχή.

 

Η έναρξη της ακαδημαικής χρονιάς θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου.

Για την Junior A & την Francais A στις 13/9

Για το Pre-Junior στις 20/9

What our students say about us

Αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενη που είχα την ευκαιρία να είμαι μία από τους πρώτους συζητητές και να συμμετάσχω σε αυτή την εκδήλωση. Αισθάνομαι επίσης περήφανη για τον εαυτό μου γιατί κατάφερα να ξεπεράσω τον φόβο μου και να μιλήσω μπροστά σε ένα ακροατήριο.
Στέλλα Γ.

Τάξη Lower

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εκπαιδευτικούς της Σχολής για την υπομονή τους, τη βοήθειά τους (φυσική και πνευματική), τη μεθοδολογία τους.Χωρίς αυτά δε θα είχα επιτύχει. Άψογη συνεργασία και εκπληκτικοί άνθρωποι.
Χρυσόστομος Π.

Τάξη Proficiency

Πίστεψε στις δυνάμεις σου, πνευματικές και σωματικές, και επίλεξε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σταθούν δίπλα σου και θα σταθούν αρωγοί στις προσπάθειές σου στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου. Συστήνω κάτι το οποίο το διδάχθηκα στη Σχολή πολλούς, μικρούς, καθημερινούς στόχους.
Ανδρέας Σ.

Τάξη Proficiency