Το ινστιτούτο μας πάντα φροντίζει να βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων που αφορούν στην εκπαίδευση. Και η καρδιά αυτή δε χτυπά πουθενά αλλού, παρά στο παγκόσμιο συνέδριο «BETT Τεχνολογία και Εκπαίδευση» που γίνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο!

Εφέτος στο Bett συμμετείχαν: 850 μεγάλες εταιρίες, όπως η Microsoft EDU, η Google for Education, Lenovo, Dell…etc, 103 startups και 34.700 επισκέπτες. 12.000 διευθυντές πανεπιστημίων, σχολείων, ινστιτούτων, 140 χώρες, εκπρόσωποι από 46 κυβερνήσεις, χιλιάδες εκπαιδευτές & εκπαιδευτικοί!

Η επίσκεψή μας αυτή, μάς γέμισε ερεθίσματα και νέες ιδέες που ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε στις τάξεις μας, γιατί επιθυμούμε να διδάξουμε τα παιδιά και τους εφήβους μας, δείχνοντάς τους την «μεγάλη εικόνα» του κόσμου, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους μέσω της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών.

Γνωρίζουμε πως η προσπάθειά μας αυτή αναγνωρίζεται από εσάς τους γονείς.

Χαιρόμαστε πολύ που μας ρωτάτε και μας ενθαρρύνετε διότι αντιλαμβανόμαστε πως έχετε δει ότι όλη αυτή η εμπειρία που αποκομίζουμε τα τελευταία 5 χρόνια, εξαργυρώνεται μέσα στις τάξεις μας από όλους τους καθηγητές μας, προς όφελος των μαθητών μας.

 

Με εκτίμηση

Αγγελική Βαρνακιώτη