Ελάτε να ρίξουμε παρέα μια ματιά σε μερικούς μήνες γεμάτους χαμόγελα!

Η ευγνωμοσύνη ζεσταίνει τις καρδιές μας και μας δίνει σούπερ-δυνάμεις!

Υπάρχουν τόσα πράγματα τα οποία απολαμβάνουμε στη ζωή μας και το να τα υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας είναι μια έξτρα στιγμή ευτυχίας και “γεμίζει” τις μπαταρίες μας για τις δύσκολες στιγμές!

Θέμα μας: Ευγνωμοσύνη για τον πλανήτη που ζούμε!

Είναι μια πραγματική ατσάλινη αλυσίδα που μας κρατά δυνατούς! Το έχετε δοκιμάσει;

Αν όχι, εμπνευστείτε από τις δικές μας αλυσίδες – ευγνωμοσύνης – δύναμης με τις οποίες στολίσαμε την Community!

“Υψηλοί προσκεκλημένοι” στο Varnakioti FLI!

Λϊγο πριν τα Χριστούγεννα εξασφαλίσαμε το πρώτο μας δώρο! Ο δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς ,μας επισκέφθηκε στις τάξεις, ενημερώθηκε για τη συμμετοχή μας στην παγκόσμια δράση των 6 εβδομάδων “Climate Action Project” και μας παραχώρησε το ΕΑΚ για τη μεγάλη γιορτή που θα κάνουμε στις 29 Απριλίου!

Άσε που μας κέρασε και γλυκά για τη γιορτή του!

Χριστούγεννα στο Varnakioti FLI! Χαρούμενες στιγμές για κάθε ηλικία!
Τα μικρά μας “ζωγράφισαν”!

Ευχές, στολίδια και άφθονη αγάπη, αποτυπωμένη στο χαρτί από τις μικρές τάξεις, έκαναν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο γλυκά κι απ’τα μελομακάρονα!

Πόσο ξετρελαθήκαμε με το καταπληκτικό escape room από το αγαπημένο μας BookR Class!

O Bo Bunny και ο χιονάνθρωπος Owen, σκαρφίστηκαν ένα σωρό χριστουγεννιάτικους γρίφους για να μας μπερδέψουν, αλλά εμείς τους ξεπαστρέψαμε σε ένα απόγευμα! Πώς; Μα το λέει και η ίδια η λύση του παιχνιδιού! Δουλεύοντας όλοι “μαζί”!

Οι μεγάλοι μαθητές, το “ρίξανε έξω” με μια δόση από Notting Hill (Lower classes) και συγκίνησης με τον Kύκλο των χαμένων ποιητών (Advanced & Proficiency classes)!

Είδαμε την ταινιούλα μας, και τσιμπολογήσαμε κάτι ελαφρύ, φτιαγμένο από τις μανούλες μας που δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους! Και του χρόνου πτυχιούχοι!

Μετά τα Χριστούγεννα – ξέρετε τώρα πια! – ΤΡΕΕΕΕΧΟΥΜΕ!!!!

Ο αγαπημένος μας μαραθώνιος λογοτεχνίας, είναι σταθερά το πρώτο event της χρονιάς! Και ο πιο ευχάριστος τρόπος να ξαναμπούμε στις τάξεις μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές!

Καλή Χρονιά γεμάτη περιπέτειες στο Varnakioti FLI!